Over mij

 

Ik ben Liselot van Bodegom en ik woon in Geldrop.
Na mijn vwo-diploma heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan.
Ik heb daarna jaren met kinderen gewerkt.

Later heb ik de lerarenopleiding pabo gedaan en een aantal jaren als docent in het basisonderwijs gewerkt. 


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in taal en cultuur en ik merkte dat ik het leren van de Nederlandse taal aan volwassenen heel leuk vond. Daarom heb ik de opleiding tot docent NT2 gevolgd en afgerond.
Ik heb in 2015 en 2016 bij een aanbieder van inburgeringscursussen gewerkt.

Ik bied mensen veel persoonlijke aandacht en lessen op maat.
Daarom heb ik mijn eigen bedrijf Blij met taal opgericht, waarbij ik volgens een gerenommeerde methode lessen op maat aan kan bieden.

Als NT2-docent richt ik mij op midden - en hoogopgeleide anderstaligen die in Nederland gevestigd zijn en in de Nederlandse maatschappij willen kunnen functioneren. Dit kunnen ook anderstaligen zijn die geen hogere opleiding hebben afgerond, maar wel in staat zijn om te leren en ten minste 10 tot 15 jaar schoolervaring hebben.
Door mijn op maat geleverde lessen sluit ik aan bij de doelgroep die doelgericht en binnen een jaar zijn niveau van de Nederlandse taal omhoog wil brengen.

Ik heb een unieke werkwijze waarbij ik lessen voor elke cursist op maat maak en mij aanpas aan zijn behoeften en aan wat hij nodig heeft op het gebied van de Nederlandse taal. Door mijn persoonlijke aanpak en mijn grote inlevingsvermogen kan ik de cursist verder helpen.